Om Tobias

Mitt måleri intresse startade redan som barn då jag målade lite i akvarell och senare i tonåren olja och akryl. Senaste åren har jag hittat tillbaka till akvarell som medium. Jag skapar bilder från min omgivning, sånt som jag älskar men oxå direkt från fantasin. Jag gick konstskola i Stockholm och efter det har jobbat som bildlärare på olika folkhögskolor i Stockholm och nu senast jobbar jag på som bild och keramiklärare Sjöviks Folkhögskola. Det som är spännande med akvarell är att den har lite sitt eget liv och man vet aldrig hur det blir för än det torkat. 

Kontaktuppgifter

  • Bygdegården Jubel
  • Sjöviks folkhögskola, Folkärna
  • +46 (0)73 513 19 20
  • e-mail: tobias.furne@gmail.com
  • Instagram: tobiasfurne
 

Galleri

Tobias Furne
Tobias Furne
Tobias Furne
Tobias Furne
Tobias Furne