Om Caroline

Hej
Jag heter Caroline Kohn och jag vill gärna berätta mer om mig och min konst. Jag är en konstnär som älska att uttrycka mina känslor genom mina målningar, främst i form av landskap. Jag har målat så länge jag kan minnas och det har blivit en stor passion i mitt liv.
Akvarellmålning är en teknik som verkligen tilltalar mig. Den ger mig möjlighet att utforska och uttrycka mina känslor på ett unikt sätt. Jag älskar att använda färger och penseldrag för att återge den vackra omgivningen och stämningen i landskapet. För mig handlar inte konsten bara om att återskapa verkligheten, utan även om att dela med mig av mina egna känslor och upplevelser genom målningarna. 
När jag målar landskap drar jag inspiration från naturens skönhet och harmoni. Jag vill framföra en känsla av lugn och stillhet till betraktaren, och samtidigt locka fram deras egna känslor och minnen.
Genom att använda akvarelltekniken kan jag skapa mjuka, flytande  övergångar mellan färger och skapa en atmosfär som får betraktaren att förlora sig själv i målningen. 
Min konst är dessutom en form av terapi för mig. Genom att måla landskap kan jag förmedla mina egna känslor och upplevelser samtidigt som jag frigör mig från vardagens bekymmer. Detta gör det ändå mera speciell för mig att kunna dela mina verk med andra och förhoppningsvis kunna påverka och beröra dem på ett personligt plan. 
Jag vill avsluta genom att tacka er för att ni läst om mig och min konst! 
Tack och ha en underbar dag!
Väl mött på konstrundan/Caroline

Kontaktuppgifter

Skogsbovägen 11 
Avesta
0705729637
instagram: @linekohn
 

Galleri

Caroline Kohn
Caroline Kohn
Caroline Kohn
Caroline Kohn
Caroline Kohn