Om Mia

Konstnär och harpist. Född och uppvuxen i södra Dalarna, och jag målar, och spelar, i en slags magisk realism, inspirerad av sagor, magi och andra världar. Jag har alltid haft en längtan bort, från den här världen. Något känns galet fel med den. Kanske kan jag inte göra hela världen bättre med min konst och min musik, men jag försöker göra den lite bättre, just här, just nu. I gymnasiet frågades jag om jag ville måla något till Musikskolans väggar. Det blev starten på en lång rad beställningstavlor, men jag målade ingenting mellan beställningarna, så varje tavla blev ett stort steg i utvecklingen. 2015 började jag se målarvideor på Youtube, och där lossnade det. Jag började med landskap och blommor, och det blev de tavlor ni ser här idag.

Kontaktuppgifter

  • Räfsbo 29
  • 77595 Folkärna
  • 076-1034711
  • mia[at]harpkonst.se
  • Hemsida

Galleri

Mia Westlund. Tre granar

Mia Westlund. Påskhare.

Mia Westlund. Frostnypon.

Mia Westlund. Silflay.

Mia Westlund. Tre hjortar.