Om Anna

Att få sätta händerna i leran är nästan det bästa jag vet. Den är så användbar men samtidigt utmanande då slutresultatet är svårt att förutspå. Stengodsleran jag arbetar med lämpar sig väl för både drejat bruksgods och skulpturalt arbete.

Möjligheten att växla mellan keramiken och måleriet gör att jag får fortsätta vara nyfiken och känna mig fri. Själva lärandet i sig är en stor del av min drivkraft och jag tycker om att byta material beroende på vad jag vill berätta. 

Min önskan är att förmedla en känsla av lugn och stillhet till den som betraktar min konst oavsett om det är en akvarell eller en drejad kopp som vilar i handen. Jag inspireras mycket av naturen och skönheten i det enkla och återvänder ofta till min barndom där klara färger och naiva former gör mig glad.

           Kontaktuppgifter

Galleri