Varför ny hemsida?

Jag heter Pernilla och jag är den som tidigare har jobbat med Konstrundans hemsida. Jag är inte utbildad på webb överhuvudtaget utan är en amatör. Jag tyckte tidigt att vi skulle ha en egen hemsida och erbjöd mig att utforma en enkel sida med det lilla jag kan. Okunning på C++ så satt jag många timmar och byggde en bild baserad sida, det var mkt jobb, och jag hade önskan om att kunna göra mer med sidan men det fanns varken tid eller pengar att fixa till det då jag behövde utbildning.

Förra året hade vi en besökare på Konstrundan som blev intervjuad av P4 Dalarna, vi fick bra recensioner och mycket god respons men det fanns en invändning kring hemsidan, han ville att den skulle innehålla mer info och jag förstod hans kritik, för jag ville samma sak med sidan.

Inför första möte inför Konstrundan 2015 så bjöd jag in Kjell från Mixvision att komma och prata om en ny hemsida, vad man kan göra med den, vilka utvecklingsmöjligheter som finns och hur det gynnar oss som konstnärer i form av marknadsföring.

Här är vi nu! En ny bra hemsida som kommer hjälpa er besökare med aktuell information, enkel karta så ni hittar ännu bättre till oss. Här ser ni vilken bra kvalité som vi har på vår runda i Södra Dalarna i Avesta Kommun.