Nya deltagare

Varje år får vi in 5-6 stycken ansökningar från konstnärer som vill delta i Konstrundan i Avesta. Det är ingen enkel uppgift att sålla ut vilka som ska få delta kommande år. Vi vill hålla en hög kvalité på den konst vi erbjuder våra besökare att titta på. Vi har därför kriterier man måste uppfylla, ett av dem är att vara yrkesverksam som konstnär. Vi har skrivit ner kriterier som behövds för att göra en bedömning. Ansökning skickas med aktuella foton till Folkare Konstförenings ordförande.

Konstrundan arrangeras med hjälp av Folkare Konsförening och vi får mycket hjälp av dem, bla. med nya ansökningar och det tycker vi är jätte bra!

2015 års nya medlemmar i Konstrundan Avesta är Lars Olsson och Jenny Larsson. Och vi är väldigt glada att de ansökte om att få vara med.

Lars Olsson

Lars har sin ateljé i Färjan som ligger utåt Näs. Lars bor i Stockholm men har sin verkstad och ateljé i Färjan. Ni kan se Lars konstverk HÄR.

 

Jenny Larsson

Jenny kommer visa sin konst centralt i Avesta, i folkmun f.d. Fiskpelles lokal. Jenny kommer från Avesta men bor numera i Stockholm. Ni kan se Jennys konstverk HÄR.

Varmt Välkomna till Avesta under Påsk!