Om Meg

Jag har arbetat som bildkonstnär hela mitt liv. Akvarell och vaxbatik är de tekniker som jag använder mest. Under årens lopp har jag haft en rad olika utställningar på olika orter – från Sundsvall till Ystad.

Utmärkande för min konst är “Det ensamma Landskapet….” Jag vill skildra det eviga landskapet – det orörda – tysta – oföränderliga…. Detta i en sparsam färgskala med mest nyanser. Storleken på bilderna är viktig – främst batikbilderna som innehåller så mycket luft o ljus – för att få plats med all luft så måste bilderna var stora.

Batiken arbetar jag med under vinterhalvåret. Eftersom det är en tidskrävande teknik så är det lämpligt under den mörka årstiden i min specialbyggda ateljé.

Under den ljusa årstiden luffar jag runt o målar akvareller på plats – främst på Öland o Gotland, men även i fjällvärlden.

Utställningar har jag när erbjudanden bjuds som passar med min filosofi.

Kontaktuppgifter

  • Lillla Dicka 16
  • 774 97 FORS
  • Tel: 070-32 39 834
  • megersbacken[at]gmail.com
  • http://megee.nu
 

Galleri